Hoppa till innehåll

Hur går det till?

Vi vill förenklar hela processen för er och finnas som ett bollplank under hela arbetets gång för att ni ska känna er trygga under hela affären.

Hur går det till? Du som kund inkommer med din förfrågan. Vi tar ett personligt möte eller diskuterar via telefon därefter offererar vi utefter underlag. Beroende på underlag kan vi offerera ett kalkyl pris om ni ej har färdiga handlingar eller ett skarpt pris om erforderligt underlag & tidplan finns.

1 – Kontakt/Förfrågan

Du som kund inkommer med din förfrågan. Vi tar ett personligt möte eller diskuterar via telefon därefter offererar vi utefter underlag. Beroende på underlag kan vi offerera ett kalkyl pris om ni ej har färdiga handlingar eller ett skarpt pris om erforderligt underlag och tidplan finns.

Hur går det till? Vi inleder samarbetet med ett underskrivet avtal gällande objektets omfattning, tidplan, leveranser, fakturering upplägg mm.

2 – Avtal

Vi inleder samarbetet med ett underskrivet avtal gällande objektets omfattning, tidplan, leveranser, fakturering upplägg mm.

Hur går det till? Därefter startar produktion med inköp av material, bearbetning samt målning och planering av leveranser.

3 – Produktionsstart

Därefter startar produktion med inköp av material, bearbetning samt målning och planering av leveranser.

Hur går det till? Vår produktion är certifierad enligt EN 1090 EXC 3 & all målning utförs av ackrediterade industrimålare. Vid slutleverans översändes CE-märkning, Prestanda deklaration. Om ni önskar att få hela dokumentationen som är till underlag för CE-märkningen och prestanda deklarationen med material certifikat, kontroll journaler, målnings protokoll osv är det möjligt mot en kostnad.

4 – Dokumentation Kvalitets säkring.

Vår produktion är certifierad enligt EN 1090 EXC 3 & all målning utförs av ackrediterade industrimålare. Vid slutleverans översändes CE-märkning, Prestanda deklaration. Om ni önskar att få hela dokumentationen som är till underlag för CE-märkningen och prestanda deklarationen med material certifikat, kontroll journaler, målnings protokoll osv är det möjligt mot en kostnad.

Hur går det till? Vi ombesörjer leverans till anvisad byggplats enligt skrivet avtal med egna lastbilar eller med någon av våra samarbetspartners.

5 – Leverans

Vi ombesörjer leverans till anvisad byggplats enligt skrivet avtal med egna lastbilar eller med någon av våra samarbetspartners. Vi har ett flertal lastbilar med släpfordon och är väldigt flexibla med våra transporter, vi försöker alltid att anpassa oss utefter era behov och önskemål.

Kontakta oss för offertförfrågan.