Hoppa till innehåll
StålX stommar konstruktioner hallar lager

Om oss

Efterfrågan efter monteringsfärdiga smiden med hög kvalité, korta leveranstider och en flexibilitet är stor så utifrån det föddes företaget StålX som tar det bästa från de större aktörerna. En del av affärsidén är att stor del av produktionen sker i Sverige men för den sakens skull är vi kostnadseffektiva! Vi håller kostnader nere genom lång erfarenhet samt att varje enhet är specialist på sin verksamhet. I regel så monteras våra stålstommar med bultförband men det förkommer även att kunden svetsar den på plats. Om det önskas så ombesörjer vi leverans av bult med stålet. StålX har inget montage och tillhandahåller heller inte den tjänsten. Våra kunder som främst består av större smidesfirmor och byggare monterar själva stålet som de köper av oss.

StålX stålstommer Stålkonstruktion

Våra projekt sedan starten har varierat
från större stålstommar  
till mindre projekt.
Vi jobbar över hela Sverige med leveranser av diverse projekt.

Vi drivs av att göra effektiva affärer!

Vi arbetar ständigt på att förbättra vårt arbete
för att kunna bidra till Era framgångar.

ENGAGEMANG

Hög kvalitet och ett stort engagemang från våra medarbetare kännetecknar allt vi gör. Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd!

EFFEKTIVITET

Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder en servicenivå utöver det vanliga. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar samt en hög personlig service.

FLEXIBILITET

Vi är alltid lyhörda mot våra kunder, anpassar oss utefter Era behov. Alltid flexibla lösningar för dig som kund. Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder! 

Vi som jobbar på StålX gör allt för att du som kund ska vara nöjd!